Buddha Print Kft | névjegykártya, arculattervezés, webdesign | Print
Online szerkesztőnket jelenleg ennyien használják

Online szerkesztőnket jelenleg ennyien használják

Weboldalunkat  jelenleg ennyien nézik

Weboldalunkat jelenleg ennyien nézik

buddhaprint_ertesito
buddhaprint_A_3_formalakk
buddhaprint_szudan02
buddhaprint_bringa_könyv
buddhaprint_eskuvoi
buddhaprint_picard
buddhaprint_solidity

Print Te is örülnél neki

Reklámeszközök, matricák, táblák, emblémázás

Tévedés azt hinni, hogy a hagyományos reklámeszközöknek leáldozott az ideje. Egy molinó vagy egy reklámtábla még mindig feltűnő és célba juttatja az üzenetét, így megtérülő befektetés; olyan emberrel pedig még nem találkoztunk, aki ne szeretne reklámajándékot kapni, legyen az egy emblémázott toll vagy akár egy egyszerű naptár. Bízd ránk reklámhordozóid elkészítését, melyeknek akár a grafikai tervezését is átvállaljuk.

Bármit megemblémázunk igény szerint, legyen szó a naptáradról vagy akár a manikűrkészletedről, de bemutatkozó brosúráidat, étlapjaidat, katalógusaidat is örömmel öntjük attraktív formába. Itt tényleg csak a fantáziád szab határt a lehetőségeknek! Kreatív és formabontó, vagy klasszikus és hagyományos - ez csak rajtad múlik. Nincs más dolgod, mint ötleteiddel bejönni hozzánk, hogy együtt kitalálhassuk a számodra legkedvezőbb opciót. Matricával igényesen és kreatívan díszíthetőek azok a felületek is, amelyeken a hagyományos megoldások - mint például a poszter - valljuk be, nem nyújtanak kimagasló esztétikai élményt. Az öntapadós fólia legelterjedtebb alkalmazása üvegfelület, illetve kirakat matricázása, amellyel vevőcsalogató, igényes üvegprotált lehet kialakítani, akár úgy is, hogy belülről ne zavarja a kilátást. Emellett a matrica remekül érvényesül díszítőelemként ajtón, falon, vagy akár autón is.

Keress meg minket egyedi igényeiddel, ha kreatívan díszített környezetre vágysz!

Mindent megemblémázunk!
Régebben volt egy kiírás a falon: Csak azokat a dolgokat hagyják itt nálunk amire emblémát szeretnének! Adódott ugyanis néhány alkalommal, hogy megrendelőink a több száz ajándéktárgy mellett itt hagyták a családnak szánt ajándékokat is. Hát azokat is elláttuk céges emblémával!